Szállítási információk

kiszallitas

A Rottex matrac webáruházban rendelt matracainkat Magyarország ingyenesen szállítjuk az Ön otthonába.
Ön otthonról kényelmesen és teljesen biztonságosan kiválasztja az Ön igényeinek legjobban megfelelő matracot amit futárszolgálattal ingyenesen házhoz szállítunk.

 

SZÁLLÍTÁS

Önnek nem kell egész nap otthon ülnie, várni a termék kiszállítását. A megrendelés beérkezése után automatikus visszaigazolást küldünk a rendeléséről illetve a várható kiszállításról.
Az MPL futárszolgálat munkaidőben reggel 8 és délután 18 óra között szállítanak. A szállítás napján a futárszolgálat értesíteni foga a várható érkezésükről.

A házhoz szállítás a ház bejáratáig szól. A futárnak nem kötelessége a termék házba illetve az emeletre való feljuttatása.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban a központi raktárunkban van lehetőség. Cím: 2890 Tata, Faller Jenő út 12

 

FIZETÉS

Amennyiben Ön az utánvét fizetési opciót választotta a terméket kiszállító futárnak a helyszínen a termék átvétele után fizethet. Ebben az esetben csak készpénzzel tud fizetni. Amennyiben nem szeretne készpénzzel fizetni akkor az áru átvétele előtt banki átutalással egyenlítheti ki megrendelését. Ilyen igény esetén ezt jelezzék a rendelés megjegyzés pontjánál.

Minden esetben adunk számlát, ezt a könyvelésünk utólag, postai úton teljesíti.